Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Catala, για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο Μακάρειο Στάδιο (Παρασκευή 14/01, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Κατ’ αρχήν, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν ανησυχώ, όμως οι παίκτες μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο από πλευράς απόδοσης, για να μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 
Προσπαθήσαμε γι’ αυτό μετά τον Απόλλωνα και δεν θεωρώ πως μας έχει επηρεάσει. Αποφύγαμε να διαβάζουμε και να ασχολούμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που μας επηρεάζει είναι ο κορωνοϊός, και μένουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, που χρειαζόμαστε περισσότερο την δύναμη του κόσμου. Μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο η παρουσία του κόσμου. Χρειαζόμαστε να νιώσουμε ότι είναι μαζί μας».
Eίναι αλήθεια ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια, δεχθήκαμε γκολ από τον αντίπαλο αφότου πήραμε το προβάδισμα. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό και να διαβάζουμε την κατάσταση, όταν μας πιέζει ο αντίπαλος. Να αντιμετωπίζουμε καλύτερα αυτές τις συνθήκες. Μιλήσαμε με τους παίκτες και προσπαθούμε να μην επαναληφθεί και σε επόμενα παιχνίδια.
Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ΠΑΕΕΚ είναι μια ομάδα που μου αρέσει, έχει προσωπικότητα και είναι συμπαγής. Δεν είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα όμως θα είναι μεγάλο λάθος αν νομίζουμε πως είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συμπαγής στην αμυντική λειτουργία και στην επίθεση να έχουμε προσωπικότητα.
Για το ότι θα ακολουθήσει και το μεταξύ τους παιχνίδι στο κύπελλο και το αν θα το προσεγγίσει με τον ίδιο τρόπο: «Για εμάς δεν έχει σημασία, είτε πρωτάθλημα είναι, είτε κύπελλο. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και μετά θα δούμε το κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις.
Δεν με ανησυχεί αυτό για τον Τrickovski. Κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο, και δείχνει ότι είναι ηγέτης. Θα έρθει η στιγμή που θα επιστρέψει και στα γκολ. Για τον Christian είμαι ικανοποιημένος για το τι έδωσε στο γήπεδο. Παρουσιάζονται και οι τρεις τερματοφύλακες ετοιμοπόλεμοι για τα παιχνίδια μας», δήλωσε ο προπονητής μας.