ΠΑΕΕΚ-ΑΕΚ 2-2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, καθώς έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στο Μακάρειο Στάδιο κόντρα γηπεδούχο ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε την κατοχή και προσπάθησε με υπομονή να δημιουργήσει φάσεις, με τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με τους Tomovic (7') και την διπλή φάση με Rosales και Gyurcso (37').

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν διαφοροποιηθηκε, με την ομάδα μας να απειλεί με Μάμα (47') και στο 68ο λεπτό να παίρνει το προβάδισμα με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής του Rosales μετά από κόρνερ. Ωστοσο στο 81ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Babic. Η ομάδα μας όμως αντέδρασε και έφτασε στο γκολ, με τον Trickovski να σκοράρει με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Thiago. To παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί και στο 6ο λεπτό των καθυστέρησεων οι γηπεδούχοι με πέναλτι αυτήν φορά του Καπαρτή έφτασαν στο 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Μάκης Σεργίδης): Procek, Soumaoro, Δημητρίου, Nando (58' Milts), Enoh (73' Varela), Αριστοτέλους, Babic (87' Νεοφύτου), Timmermans (73' Καπαρτής), Obanor, Κούρος, Φραγκέσκου.

AEK (David Catala): Τούμπας, Αbraham, Acoran (58' Romo), Trickovski, Angel, Milicevic (85' Εγγλέζου), Rosales, Espinosa, Tomovic, Gyurcso, Μάμας (67' Thiago).

Διαιτητής: Bασίλης Δημητρίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ιωάννης Λαζάρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Τουμάζου
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Γιώργος Νικολάου
AVAR: Νίκος Εγγλέζου
Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

Κίτρινες: / Angel, Abraham, Tomovic 

Κόκκινες: -

«Ξέραμε τις δυσκολίες. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε στα χέρια μας. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Υπήρξαν λάθη και ένα από αυτά ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε και δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει να βάλουμε πίεση στους εαυτούς μας για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κάναμε κάποια καλά πράγματα αλλά ο αντίπαλος έκανε κάποια καλύτερα από μας. Η ΠΑΕΕΚ είναι μία καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε την νίκη. Επικεντρωνόμαστε στο κύπελλο», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.