H AEK στην Γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς

H AEK στην Γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας στηρίζει και φέτος την γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς που διοργανώνεται από το ίδρυμα Χριστίνας Α. Αποστόλου. Αντιπροσωπεία από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το καλαθοσφαιρικό και το τμήμα Φούτσαλ έδωσε το παρών στην εκδήλωση που έγινε απόψε (20/09) στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας.

Ένα πανηγύρι χαράς και προσφοράς με ορχήστρες, χορωδίες, μουσικά και χορευτικά σύνολα, θέατρο σκιών καραγκιόζης, αστεροσκοπείο, παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου» είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών, που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον, καθώς επίσης και πολλές άλλες αγαθοεργίες. Το ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε σε ηλικία 44 ετών, την 01/01/2006 μετά από μία μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας πάντοτε υποστηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες με κοινωνική προσφορά. Η ομάδα μας παραχώρησε φανέλες ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας, καθώς και μπάλες υπογεγραμμένες από όλους τους αθλητές των τμημάτων, καθώς και μία φανέλα της καλαθοσφαιρικής ομάδας με το όνομα του Μιχάλη Κακιούζη,  Παράλληλα οι αθλητές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες και έλαβαν μέρος στα παιχνίδια με τα μικρά παιδιά, ενώ αθλητές των Ακαδημιών πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.