Aκαδημία ΑΕΚ: Ήττα στην παράταση στον τελικό του Κυπέλλου

Προσπάθησε με ολες της τις δυνάμεις, αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 Cablenet η ομάδα Κ19, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 στην παράταση από την αντίστοιχη ομάδα της Πάφος FC.

H αναμέτρηση στο Στάδιο Κατωκοπιά - Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης» μετα απο ενα αρκετά ισορροπημένο πρώτο μερος χωρίς γκολ, είχε τέσσερα γκολ στην επανάληψη, με τους Παπαστυλιανού (52') και Loureiro (58') να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Παφιακή ομάδα και την ομάδα μας να ισοφαρίζει με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο από Κωνσταντή (69') και Χένρη Ανδρέου (71'). Η Πάφος FC πήρε το προβάδισμα στην παράταση (94') με τον Marques και το διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρίου): Στυλιανίδης, Λαός, Χαραλάμπους, Χριστάκη, Κωνσταντή, Μαυρής, Perez, Παττίχης, Καψής, Gonzalez, Ανδρέου Χ.
Στον πάγκο: Σταυρινού, Παπακωνσταντίνου, Μαγείρου, Αντωνίου, Παυλή, Τζιωρτζής, Ασπρής, Ανδρέου Ε., Ιωαννίδης, Γεωργίου, Ιωάννου, Παπασάββας.

Πάφος FC (Dmitry Mykhailenko): Vakulyk, Μoreira, Γεωργίου Χ., Παπαστυλιανού, Γεωργίου Ν., Baldrich, Rovaris, Loureiro, Μarques, Bunch, Κωνσταντίνου.
Στον πάγκο: Παπαγεωργίου, Πέτρου, Gomes, Κόκκινος, Ριμπέιρο, Soares, Κολώτας, Χαραλάμπους, Ιωάννου, Kotov.

Διαιτητής: Ιωάννης Πιριπίτσης
Α’ βοηθός διαιτητής: Κυριάκος Λαζαρίδης
Β’ βοηθός διαιτητής: Χριστόδουλος Θρασυβούλου
Τέταρτος διαιτητής: Ανδρέας Καντηλάφτη
Παρατηρητής: Ανδρέας Αντωνόπουλος