Σπουδαία εμπειρία στο Βελιγράδι για την Κ12

Απο τις 27-31/10 η ηλικιακή μας κατηγορία Κ12 ταξίδεψε στην Σερβία και έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά Elite Neon Cup στο Βελιγράδι.

Συμμετείχαν ομάδες απο Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Σερβία.

Πρόκειται για ένα τουρνουά αρκετά δυνατό οπου διοργανωτές ήταν η ελληνική εταιρεία Yellow Fields την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Οι μικροί μας αντιμετώπισαν τις ομάδες Αγία Άννα Βόλου, Juventus, CSM Resita, FK Sindjelic και Ερυθρό Αστέρα ο οποίος ανακηρύχθηκε νικητής στο γκρουπ μας αλλά και της διοργάνωσης.

Επίσης η Κ12 μας στην τελική φάση της διοργάνωσης ήρθε αντιμέτωπη με τις ομάδες OFK Zarkovo και FK Vozdovac στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Εθνικής Σερβίας.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές που τους συνόδευσαν απορρόφησαν εξαιρετικές εμπειρίες απο τις οποίες θα βοηθηθούν στο μέγιστο για τη συνέχεια στη ποδοσφαιρική τους πορεία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: Sailor Premium Salt, APS Electrical Suppliers, Mavromatis Employment Bureau Ltd, Intergaz αλλά και τους φανταστικούς φιλάθλους μας Larnaca Guardians που έχουν δείξει πως εκτός απο τη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα μας σε κάθε της παιχνίδι βοηθάνε και στηρίζουν και την Ακαδημία μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη που μας δίνεται.