Ανακοίνωση Δ.Σ. Πετρολίνα ΑΕΚ

Η σειρά των αγώνων της τελικής φάσης των πλεϊ οφς του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Καλαθόσφαιρας Κύπρου επιστρέφει απόψε στην Λάρνακα όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει για ακόμη ένα παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

 

Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα μας θα κάνει το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της, την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

 

Το Δ.Σ της Πετρολίνα ΑΕΚ καλεί τους φίλους και οπαδούς της ΑΕΚ όπως δώσουν μαζικά το παρών τους στον αποψινό αγώνα και στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για κατάκτηση του τίτλου. Είναι εξίσου σημαντικό όπως η προσπάθεια όλων μας γίνει στα σωστά πλαίσια της αθλητοπρέπειας και φιλοξενίας.

 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00 αλλά μετά από συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, για λόγους ασφαλείας, οι πόρτες της Κλειστής Αίθουσας Κίτιον θα κλείσουν στις 20:15 και παρακαλούνται οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας όπως προσέλθουν στο γήπεδο πριν την συγκεκριμένη ώρα.

 

Η τιμή εισόδου είναι €5.00 ενώ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας του Τμήματος Καλαθόσφαιρας.

 

Έφθασε η ώρα όπου όλοι μαζί θα γράψουμε ιστορία, είναι ώρα όπου το μπάσκετ επιστρέφει στην Λάρνακα, είναι ώρα όπου το μπάσκετ επιστρέψει σπίτι του.

 

Δ.Σ Πετρολίνα ΑΕΚ