Φιέστα Πρωταθλητών καλαθόσφαιρας 2012-2013 (video)

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα μέσα στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ 11/4 η απονομή του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2012-2013 στην καλαθοσφαιρική μας ομάδα.

 

Πλήθος φίλων της καλαθόσφαιρας αλλά και άνθρωποι από τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο που βρέθηκαν στην εκδήλωση  είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μας μετά την ενοποίηση αλλά και να διασκεδάσουν με το γνωστό συγκρότημα της πόλης μας τους «δε σκόρδιονς» όπως επίσης και με τις πολλές εκπλήξεις που επιφύλασσε η βραδιά ενώ μέσα σ’ όλες τις εκπλήξεις υπήρχαν χορευτικά με cheerleaders από τη σχολή χορού «ΦΗΜΗ». 


Ο πρόεδρος της ΚΟΚ απένειμε στον πρόεδρο της ομάδας μας, Αντρέα Λευκαρίτη, το έπαθλο ήθους καθώς θα μπορούσε να κερδίσει έναν αγώνα στα χαρτιά, όμως θεώρησε ότι οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και δεν θέλησε να υποβάλει ένσταση, κάτι που αν έκανε θα κέρδιζε το ματς ενώ στη συνέχεια τιμήθηκε ο Μιχάλης Κακιούζης από τον πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Ανδρέα Λευκαρίτη για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Παράλληλα τιμήθηκε και η ομάδα του Πεζοπορικού με τα 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο σε τέσσερα χρόνια.


Η φαντασμαγορική φιέστα ολοκληρώθηκε με την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές μας.


Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook: (AEK Larnacas – Official).

 

ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου