Καιρός να πάνε σπίτια τους...

Καιρός να πάνε σπίτια τους...

Την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Απόλλων-Πετρολίνα ΑΕΚ γίναμε μάρτυρες ενός διαιτητικού εγκλήματος, από τους κ. Σάντο, Αθανασίου και Κασκίρη τους οποίους το Σωματείο μας έχει ήδη καταγγείλει στο αρμόδιο σώμα της ΚΟΚ.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν προβεί σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό λαθών εις βάρος της ΑΕΚ και σίγουρα η απόδοση τους στον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να προβληματίσει οποιονδήποτε ασχολείται με το άθλημα. 

Το Σωματείο μας αίρει την εμπιστοσύνη μας στους συγκεκριμένους διαιτητές και τους θεωρούμε ανεπιθύμητους για τους δικούς μας αγώνες. Είναι κρίμα ολόκληρη Κυπριακή διαιτησία να γίνεται στόχος λόγω της ανεπάρκειας τριών συγκεκριμένων μελών τους. Σίγουρα, η Κυπριακή Καλαθόσφαιρα έχει ήδη φτάσει στον πάτο, και οι συγκεκριμένοι κύριοι κατάφεραν να την πάνε ακόμη και πιο κάτω.

Εάν νιώθουν έστω ένα μικρό δείγμα ευθιξίας και αξιοπρέπειας, οι κύριοι Σάντος, Αθανασίου και Κασκίρης οφείλουν  να δώσουν την παραίτηση τους το συντομότερο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τους προσφορά προς το άθλημα.

Τα τελευταία χρόνια η Πετρολίνα ΑΕΚ έχει δώσει υψηλά δείγματα ήθους και αξιοπρέπειας. Δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανένα και πάντα τιμούμε το fair play με μόνο γνώμονα το καλό του αθλήματος. Όλα αυτά φαίνετε έχουν παρεξηγηθεί από μερικούς στον χώρο και έχουν αξιολογήσει την σωστή μας συμπεριφορά ως αδυναμία. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο από τους αθλητές και όσοι αγαπάμε την Κυπριακή καλαθόσφαιρα οφείλουμε να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Δ. Σ της Πετρολίνα ΑΕΚ δίνει την δέσμευση και υπόσχεση πως βασική του προτεραιότητα και έννοια είναι η προστασία της ομάδας μας αλλά και του αθλήματος γενικότερα από τυχόν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις εκτός αγωνιστικού χώρου που μόνο στόχο έχουν να βλάψουν την ΑΕΚ αλλά και το άθλημα γενικότερα.