Τη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσει μέχρι τους ομίλους του Basketball Champions League της σεζόν 2025-26 έμαθε η Πετρολίνα ΑΕΚ, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη της Ελβετίας.
Η oμάδα μας βρίσκεται στο πρώτο μονοπάτι των προκριματικών και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Πατριότι Λέβιτσε, ενώ εάν πάρει την πρόκριση θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά με την νικήτρια του ζευγαριού Κάλεβ/Κράμο (Εσθονία) – Ρίλσκι Σπορτίστ (Βουλγαρία).
Εφόσον φθάσει μέχρι τον τελικό των προκριματικών της διοργάνωσης, αντίπαλός της θα είναι η ομάδα που θα κυριαρχήσει από τα ζευγάρια Μπάκεν Μπέαρς (Δανία)–Κουταίσι (Γεωργία) και Χίρος Ντεν Μπος (Ολλανδία) – Τρέπτσα (Κόσοβο).
Στην επιθυμητή περίπτωση που θα βρεθεί στους ομίλους του Basketball Champions League, τότε η ομάδα της Λάρνακας θα αγωνιστεί στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης, κόντρα στις ΑΕΚ Αθηνών, Ρίγα
Η ομάδα που θα επικρατήσει από αυτό το μονοπάτι των προκριματικών, τότε στην κύρια φάση της διοργάνωσης θα βρεθεί στον έκτο όμιλο, μαζί με τις ΑΕΚ Αθηνών, Ρίγα (Λετονία) και Σζόλνοκι (Ουγγαρία).