Πετρολίνα ΑΕΚ: Ήττα στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Πετρολίνα ΑΕΚ: Ήττα στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Δεν τα κατάφερε η Πετρολίνα ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 63-71 από το ΑΠΟΕΛ, πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση και προηγήθηκε αρχικά με 7-2, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλεύεται το επιθετικό μπλακ-άουτ και να παίρνει διψήφια διαφορά. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους, διαφορά που παρέμεινε στα ίδια ακριβώς επίπεδα και στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πάλι να αυξήσουν την διαφορά και να προηγούνται με 11 πόντους. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι καλαθοσφαιριστές του Νικόλα Παπαδόπουλου επιχείρησαν την τελική τους αντεπίθεση, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσοβήσουν την ήττα με 63-71.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα μας οι McFadden με 17 πόντους και Dyren με 15 πόντους, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Βόσνιος Camdzic. Για το ΑΠΟΕΛ έκαναν την διαφορά οι 19 πόντοι του Roberson και οι 16 πόντοι του Cup.   

Την επόμενη αγωνιστική (9η) η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Στρόβολο για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 30-34, 44-55, 63-71.

AEK: Harper 10, Κοιλαράς, Petrovic, McFadden 17,  Κασκίρης 2, Camdzic 7, Dyren 15, Λεοντίου, Baptiste 4, Παντελή 8, Παλάλας.

ΑΠΟΕΛ:  Roberson 19, Evans 3, Νεοφύτου, Harrison 4, Σιζόπουλος 9, Κούννας 9, Tutt 6, Cup 16, Pesic 5.