Πετρολίνα ΑΕΚ το Σάββατο 17/11 απέναντι στην ΕΘΑ

Την νίκη απέναντι στην για δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλήτρια και νταμπλούχο ΕΘΑ διεκδικεί η ομάδα μας στην καλαθόσφαιρα το Σάββατο 17/11/2012 στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον». 

 

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας η ομάδα μας, η Πετρολίνα ΑΕΚ, έχοντας απολογισμό 2 νίκες σε 3 αγώνες και αναζήτα την τρίτη συνεχόμενη νίκη μετά τις επιτυχίες απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

 

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Λάρνακας καλείτε να δώσει βροντερό παρών το Σάββατο 17/11/2012 στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον», ωθώντας με την παρουσία του την ομάδα μας στην νίκη, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μας για διάκριση. 

 

Για όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και για όλους τους φίλους του μπάσκετ, ενημερώνουμε ότι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας και στα επιτόπου ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία θα ανοίξουν στις 18:00.

 

ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου