Πετρολίνα ΑΕΚ: Στο σπίτι μας μετά από 212 μέρες!

Η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται την ΕΝΠ στο Κίτιον (Παρασκευή 12/11, 19:00), στην επιστροφή της ομάδας στο σπίτι μας σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από 212 ολόκληρες μέρες. 

Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στην ΟΠΑΠ Basket League συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τίθενται αντιμέτωπες οι δύο μοναδικές αλάνθαστες ομάδες του πρωταθλήματος. 

H ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για πρώτη φορά στον φετινό καλαθοσφαιρικό μαραθώνιο, να πετύχει το εφτά στα εφτά και να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας από τα ταμεία του γηπέδου στην τιμή των 50 ευρώ. 

O μέγιστος αριθμός φιλάθλων είναι 350 άτομα, τηρουμένων των μέτρων από-στασιοποίησης που καθορίζονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην περίπτωση όπου προσκομίζουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις για την ασθένεια του COVID-19, είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε αρνητικό τεστ 72 ωρών. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν τον αγώνα.