Πετρολίνα ΑΕΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία, ακολουθεί τουρνουά στο Ισραήλ

Την 2η βδομάδα προετοιμασίας διανύει η Πετρολίνα ΑΕΚ, με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη και τους καλαθοσφαιριστές του να δουλεύουν σκληρά σε καθημερινή βάση, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στην νέα καλαθοσφαιρική σεζόν. 

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να αγωνιστεί σε τουρνουά με αντιπάλους τις Ηapoel Beer Sheva Hapoel Eliat και Galil Elion. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου. 

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν με τον αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στις 19 του μήνα. 

Θα ακολουθήσουν οι προκριματικοί αγώνες του Basketball Champions League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μορφή τουρνουά από τις 25-29 Σεπτεμβρίου στην πόλη Antalya της Τουρκίας. Πρώτος αντίπαλος στα προημιτελικά την Patrioti Levice από την Σλοβακία. Εφόσον καταφέρει να προκριθεί η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού SL Benfica (Πορτογαλία)-TSU Tbilisi (Γεωργία) και σε περίπτωση νέας πρόκρισης θα ακολουθήσει ο τελικός. Ο νικητής του προκριματικού γύρου θα συμμετάσχει στον όμιλο του Basketball Champions League, ενώ εάν αποκλειστεί η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε όμιλο του FIBA Europe Cup.