Στηρίζουμε με σθένος και φωνή την AEK PETROLINA

Μετά και τη σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που πέτυχε η  ομάδα μας στο μπάσκετ, επικρατώντας στο «Λευκόθεο» με 77-81 της Ύδρας Ασφαλιστικής ΕΝΑΔ, αντιμετωπίζει αύριο 13/01 για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας την PAPA JOHNS PIZZA OMONOIA, στο ΚΙΤΙΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις 19:00.

 

 

Η ομάδα  καλαθόσφαιρας χρειάζεται την στήριξη όλων των φιλάθλων μας και  έχουμε χρέος να είμαστε εκεί, στο ΚΙΤΙΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στο γήπεδο όπου με τη δική μας στήριξη  μπούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει και σε αυτόν τον αγώνα να ανταποκριθούμε με την πιο ηχηρή παρουσία και φωνή. Όλοι πιστοί στο ραντεβού μας όποτε παίζει η ΑΕΚ PETROLINA!

 

 

Στο ημίχρονο του αυριανού αγώνα θα τιμηθούν για τη στήριξή τους οι χορηγοί της ομάδας καλαθόσφαιρας Petrolina, Cyta, ΟΠΑΠ Κύπρου, Μάριος Κυριάκου Εργοληπτική Ltd, Σταύρος Σταύρου,Pissis, OfficestarTitan, Bridgestone.
Τους χορηγούς θα τιμήσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Επίτιμος Πρόεδρος Καλαθόσφαιρας ΑΕΚ κ  Άκης Λευκαρίτης, ο Πρόεδρος Καλαθόσφαιρας ΑΕΚ κ. Ανδρέας Λευκαρίτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Καλαθόσφαιρας ΑΕΚ κ. Χάρης Νικολάου.