Άλλη μία άνετη νίκη και 10 στα 10

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας Γυναικών χθες με την Ομάδα μας να επικρατεί δίκαια και καθαρά με 3-0 Σετ (25-17,25-16,25-18) του Πανιδαλιακού για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Με τη νίκη της αυτή η Ομάδα μας συνέχισε το νικηφόρο σερί αυξάνοντας το σε 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με 30 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου έχοντας ήδη προκριθεί στην τελική 2η φάση του Πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει (από μηδενική βάση) τον επόμενο μήνα. 

Μπράβο στην Τεχνική Ηγεσία και τις Κοπέλες μας για ακόμα μια απολαυστική εμφάνιση με τη σημείωση ότι ψες σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν όλες οι Αθλήτριες μας.

Την επόμενη εβδομάδα η Ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί καθότι ο αντίπαλος της Αχιλλέας Καιμακλίου έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η Ομάδα μας να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 0-3.

Πολλά Μπράβο και στην αντίπαλη ομάδα του Πανιδαλιακού και ευχές για καλή συνέχεια.

Τέλος θερμότατες ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Τμήματος προς τον κόσμο της Ομάδας μας για την ιδιαίτερα αυξημένη του παρουσία στον ψεσινό αγώνα με το κάλεσμα όπως παραμείνουν κοντά στην Ομάδα μας και στη συνέχεια των αγώνων της.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής Γιώργος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Φροντιστής: Πολύβιος Σάββα
Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Χαρίκλεια Θρασυβούλου, Θεοφίλη Χαμαλίδου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (αρχηγός), Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Αντωνίου (λίμπερο),