Ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς με ευχαριστίες

Ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς με ευχαριστίες

Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ,

Με το πέρας και του τελευταίου μας αγώνα απέναντι στην Ομάδα της LEMESOS Volleyball έχουμε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Μιας χρονιάς με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας. Μιας πανδημίας η οποία έπληξε και την δικιά μας Ομάδα αναγκάζοντας την από την 4η/11/20 έως και την 26η/11/20 να προπονείται σε καθεστώς εκτάκτου ανάγκης καθότι 8 άτομα από τα 21 που βρίσκονταν καθημερινά στις Προπονήσεις βρέθηκαν θετικοί στον Κορωνοιό (ευτυχώς με ήπια συμπτώματα). Μιας πανδημίας η οποία σε συνδυασμό με τα συνεπακόλουθα προβλήματα τραυματισμού έφερε την Ομάδα μας να αγωνίζεται σε συνολικά 14 αγώνες φέτος έχοντας πλήρες ρόστερ ΜΟΝΟ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Μιας χρονιάς με τα Συνολικά Έξοδα του Τμήματος να βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο τουλάχιστον της τελευταίας 10ετίας και το Τμήμα μας να έχει πλήρως τακτοποιημένες όλες του τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Μιας χρονιάς στην οποία προωθήθηκαν αθλήτριες από τις Αναπτυξιακές μας Ομάδες συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε από την περσινή περίοδο με τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ μας να φθάνει τα 19,6 έτη !!!.

Για την επίτευξη των πιο πάνω αλλά και γενικότερα για την όλη λειτουργία του Τμήματος συνέβαλαν οι πιο κάτω:

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας και κυρίως ο Πρόεδρος κ. Άντρος Καραπατάκη και ο Γενικός Διευθυντής κ. Αυξέντης Ευαγγέλου οι οποίοι ήταν πάντοτε δίπλα στο Τμήμα. Ασφαλώς πολλά ευχαριστώ και στο Προσωπικό του Σωματείου για την όλη βοήθεια.

Ο φίλος Μάριος Ιωάννου από τη θέση του Team Manager με καθημερινή παρουσία στην Ομάδα.

Η Σοφία Τσαγγαρίδου - Γεωργίου από τη θέση της Προπονήτριας της Ομάδας η οποία σε μια κρίσιμη χρονιά για το Τμήμα δήλωσε παρούσα αναλαμβάνοντας την τεράστια αυτή ευθύνη.

Η Μαρία Αριστείδου με την πολύπλευρη της προσφορά από τις θέσεις της Β. Προπονήτριας, της Υπεύθυνης Φυσικής Κατάστασης και της Αθλήτριας.

Οι αθλήτριες μας Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη, Πανάγια Παπακώστα, Νικολέττα Στυλιανού, Χρύσα Τσολακίδου, Άλκηστη Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Μελίνα Ιακώβου, Κυριακή Βλαδιμήρου, Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου και Νιόβη Πελεκάνου ενώ σημαντικότατο ρόλο διετέλεσε και η Χλόη Φιλίππα. Και οι 17 σε 1 δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά δήλωσαν παρούσες και εκπροσώπησαν με πάθος και σεβασμό την ΑΕΚ μας.

Ο Πολυβής μας για την δική του ξεχωριστή παρουσία εδώ και δεκαετίες.

Ο Ορθοπεδικός της Ομάδας μας Γιάννης Ευσταθιάδης, οι Φυσιοθεραπευτές Μιχάλης Αθανασίου και Φούλα Μιχαήλ, ο Παθολόγος Κυριάκος Οικονομίδη, η Γιατρός κατά τους εντός έδρας μας αγώνες Ραφαέλλα Χίνη και ο Μασέρ Κυριάκος Κυριάκου για την ιατρική φροντίδα των αθλητριών μας.

Ασφαλώς το Οικονομικό παίζει πρωτεύοντα ρόλο και χωρίς τους χορηγούς μας τίποτα δεν μπορούσε να επιτευχθεί. Γι αυτό αξίζουν τεράστιες ευχαριστίες στους παρακάτω:

Στην εταιρεία AJK WEALTH MANAGEMENT και στον εξαιρετικό κ. Άντρο Καραπατάκη.

Στην εταιρεία PREVENTION AT SEA και στον εξαιρετικό κ.Σταύρο Σταύρου.

Στην εταιρεία PETROLINA και στον εξαιρετικό κ.Ντίνο Λευκαρίτη.

Στις εταιρείες IACOVOU GROUP και ZEMCO και στον εξαιρετικό κ.Αρτέμη Ιακώβου.

Στον εξαιρετικό κ.Πανίκκο Αντωνιάδη.

Στην εταιρεία PREMIER PROPERTY INVESTMENTS και στην εξαιρετική κ.Ευγενία Κασσιανίδου τόσο για την οικονομική χορηγία όσο και για την παραχώρηση του διαμερίσματος για φιλοξενία των αλλοδαπών μας πετοσφαιριστριών.

Στα BOYS ON TOUR και κυρίως στον εξαιρετικό φίλο Κλήμη Αλεξάνδρου οι οποίοι με την συγκινητική τους πρωτοβουλία το περσινό καλοκαίρι έφεραν στο Τμήμα σημαντικό ποσό από πωλήσεις καρτών διαρκείας.

Στον κόσμο της Ομάδας μας για την αγορά καρτών διαρκείας.

Στις εταιρείες STUDIO BAGNO και BAUTECH SYSTEMS LTD και στον εξαιρετικό κ.Στάθη Ευσταθίου.

Στην εταιρεία VLACHOU DEVELOPMENTS και στον εξαιρετικό κ.Γιώργο Αντωνίου.

Στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Στην εταιρεία PHOTOS PHOTIADES GROUP.

Στην εταιρεία MCDONALDS.

Στο κλινικό χημείο ΑΝΔΡΕΑΣ Ε.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Στην εταιρεία KARATZIAS TAXIS για την ασφαλή μεταφορά της Ομάδας μας κατά τους εκτός έδρας αγώνες.

Σην εταιρεία KUNSTLER LTD για την παραχώρηση του ρουχισμού του Τμήματος

Στο τυπογραφείο ANGYS SHOP για τα τυπώματα του ρουχισμού του Τμήματος

Στο ταξιδιωτικό γραφείο FIVOS TRAVEL.

Στην ασφαλιστική εταιρεία TRUST INSURANCE

Ασφαλώς πολλά Μπράβο αξίζουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Δ.Σ. και Προσωπικό), στις αντίπαλες Ομάδες (Δ.Σ., Τεχνικές Ηγεσίες και Αθλήτριες), στους Διαιτητές και στους Παρατηρητές καθότι όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την Πετόσφαιρα ζωντανή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θα πρέπει να αποδοθούν:

Στο φίλο Κυπριανό Γεωργιάδη Εκπρόσωπο μας στην Κ.Ο.ΠΕ. για την προσφορά του και για την άριστη συνεργασία.

Στο φίλο Κωνσταντίνο Στεφάνου για την τήρηση των καθηκόντων του Γυμνασίαρχου κατά τους εντός έδρας αγώνες

Στο προσωπικό του ΚΙΤΙΟΝ (Αιμίλιο, Φάκη, Τάσο, Τάσο, Γρηγόρη, Αλέκο), στον Γιώργο Παττίχη και στους Επιτηρητές κατά τους εντός έδρας μας αγώνες. Ασφαλώς πάντοτε ανάμεσα μας ο αείμνηστος Γιαννάκης Αποστόλου.

Στα Δ.Σ., Προπονητές και Αθλητές της Καλαθοσφαιρικής και της Φουτσαλικής μας Oμάδας για την άψογη συνεργασία κατά τη συνύπαρξη μας στο ΚΙΤΙΟΝ και να ευχηθώ ολόψυχα η Μπασκετάρα μας μετά το Κύπελλο να φέρει στη Λάρνακα και το Πρωτάθλημα.

Στις κοπέλες από τις Ακαδημίες μας που εκτέλεσαν καθήκοντα ball girls κατά τους εντός έδρας μας αγώνες

Σε ΟΛΟΥΣ τους πιο πάνω αξίζουν ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ για την προσφορά τους και όπως λέω πολλές φορές Αεκόμετρο ΔΕΝ υπάρχει. Υπάρχουν ΜΟΝΟ οι ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ όπως η ταλαιπωρία με την πανδημία να έχει σύντομα οριστική κατάληξη και να επανέλθουμε όλοι μας στους φυσιολογικούς ρυθμούς που ζούσαμε μέχρι και πριν 13 μήνες με τον κόσμο της ΑΕΚ μας να βρίσκεται στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και στο ΚΙΤΙΟΝ στηρίζοντας τα Τμήματα της αγαπημένης μας ΑΕΚ !!!

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ για 1994 ρομαντικούς και παθιασμένους λόγους !!!

Με κιτρινοπράσινους χαιρετισμούς,

Νεοπτόλεμος Ανδρέου (Μάκης)
Υπεύθυνος Τμήματος Πετόσφαιρας