Φινάλε με νίκη και απονομή του τροπαίου πρωταθλήματος

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα ψες με την Ομάδα μας να επικρατεί με 3-0 Σετ του Εθνικού Λατσιών και να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρέωσεις της στο Πρωτάθλημα έχοντας 19 νίκες σε 20 αγώνες κατακτώντας δικαιωματικά και πανάξια τον Τίτλο.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με έντονη παρουσία και πάλι του κόσμου στην κεντρική του ΚΙΤΙΟΝ η Ομάδα μας φρόντισε να ικανοποιήσει αυτούς που την παρακολούθησαν κερδίζοντας τον ψεσινό της αντίπαλο.

Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απόνομη του τροπαίου στην Ομάδα μας με την Αρχηγό μας Πόλα Δημητρίου να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του Κίτιον και όλους μαζί να πανηγυρίζουμε την επάνοδο μας εκεί που ανήκουμε.

Το Δ.Σ. του Τμήματος εκφράζει τις ολόθερμες του ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην Τεχνική Ηγεσία, στις Αθλήτριες, στους Χορηγούς, στον Κόσμο και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Η επιτυχία ανήκει σε όλους εξίσου.

Ξεχωριστή αναφορά στον κόσμο της Ομάδας μας που και ψες ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και λειτουργώντας σαν 7ος παίκτης της Ομάδας μας κυριολεκτικά μετατρέπει σε απόρθητο φρούριο το ΚΙΤΙΟΝ. Ασταμάτητο τραγούδι, συνεχής πόρωση και η Ομάδα μας με τον κόσμο στο πλευρό της δείχνει πιο δυνατή από ποτέ.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την Τρίτη 18/4/2023 στις 20:00 για το θεσμό του Κυπέλλου στο Κίτιον απέναντι στον Πανιδαλιακό σε μονό αγώνα για την πρόκριση στους 8 του θεσμού.

Μπράβο και στην Ομάδα του Εθνικού με τη σημείωση ότι ο κόσμος μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της χειροκρότησε στο τέλος τις κοπέλες του.

Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ., των Προπονητών και Αθλητριών του Τμήματος ολόθερμες ευχές για Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ…ΜΙΑ ΠΟΛΗ…

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής Γιώργος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Φροντιστής: Πολύβιος Σάββα
Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Θεοφίλη Χαμαλίδου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (αρχηγός), Μαριλένα Κάνναου, Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Αντωνίου (λίμπερο).