Nίκη και καθοριστικό βήμα για τον τίτλο

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα ψες με την Ομάδα μας να επικρατεί με 3-1 Σετ της Αναγέννησης Δερύνειας για την 8η Αγωνιστική της 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του καθώς βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της Βαθμολογίας.

Η Ομάδα μας σε 6 αγώνες (της απομένουν 2) έχει 16 πόντους ενώ η Αναγέννηση σε 7 αγώνες (της απομένει 1) έχει 14. 

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, με εναλλαγές συναισθημάτων προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς και των 2 Ομάδων που το παρακολούθησαν και επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η ΑΕΚ και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δίκαια βρίσκονται στις θέσεις 1 και 2 του βαθμολογικού πίνακα.

Θερμά Συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του Τμήματος στην Τεχνική Ηγεσία και στις Κοπέλες μας για τη μεγάλη αυτή νίκη και τα τεράστια αποθέματα δυνάμεων και χαρακτήρα που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα στα τέλη του 4ου Σετ στο οποίο πραγματοποίησαν ομολογουμένως συγκλονιστική ανατροπή προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της Ομάδας μας.

Πολλά Μπράβο και στην Ομάδα της Αναγέννησης για ακόμα 1 εξαιρετικό αγώνα ανάμεσα στις 2 Ομάδες.

Την επόμενη Τετάρτη 5/4/2023 η Ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με το ΘΟΙ Αυγόρου και σε περίπτωση οποιασδήποτε νίκης στέφεται μαθηματικά Πρωταθλήτρια. Να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική η Ομάδα της Αναγέννησης έχει ρεπό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του στον κόσμο της Ομάδα μας που βρέθηκε ψες στο Κίτιον και κυριολεκτικά αποτέλεσε τον 7ο της παίκτη. Συγκλονιστική παρουσία, ασταμάτητο τραγούδι, διαρκής στήριξη της όλης προσπάθειας με το τελικό σκορ να καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό στο τέλος από το πάθος της κερκίδας. Το Κίτιον έζησε ανεπανάληπτες στιγμές σε πετοσφαιρικό αγώνα της Ομάδας μας και το ευχαριστώ είναι πραγματικά πολύ λίγο για να εκφράσει το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ ψες. Κόσμος σε απόλυτα αθλητοπρεπή πλαίσια, με 2 λέξεις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ και ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ…ΜΙΑ ΠΟΛΗ…

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής Γιώργος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Φροντιστής: Πολύβιος Σάββα
Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Θεοφίλη Χαμαλίδου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (αρχηγός), Μαριλένα Κάνναου, Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Αντωνίου (λίμπερο).