Νίκη με 3-0 σετ και νταμπλούχος!

Τελικός Κυπέλλου χθες βράδυ με την Ομάδα μας να επικρατεί με 3-0 Σετ του Εθνικού Λατσιών στο Λύκειο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος. Τελικός ο οποίος, όπως και όλες οι φετινές διοργανώσεις της ΚΟΠΕ, αφιερώθηκε εις μνήμη του ακούραστου εργάτη της Ολυμπιάδας Φρενάρους Θεόδωρου Μάρκου.

Να σημειωθεί ότι ηταν η 4η νίκη της Ομάδας μας στο Κύπελλο με σκορ 3-0 επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που μας ήθελαν σαν το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση του και με το εντυπωσιακό συνολικά 23/24 επιστρέφει νταμπλούχα στην 1η Κατηγορία.

Μπράβο στην Τεχνική Ηγεσία και στις Αθλήτριες μας για τους 8,5 μήνες σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και προσήλωσης στην επίτευξη όλων των στόχων που τέθηκαν στην αρχη της χρονιάς. Μπράβο και στην Ομάδα του Εθνικού Λατσιών για την εξαιρετική ψες απόδοση και για την καταπληκτική παρουσία στους αγώνες της.

Θερμές ευχαριστίες και στον κόσμο της Ομάδας μας για την ψεσινή παρουσία αλλά και για τη διαρκή στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ Β'Κατηγόριας 2022-2023 οι πιο κάτω: Προπονητής Γιώργος Γεωργίου, Β.Προπονητής: Άγγελος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Φροντιστής: Πολύβιος Σάββα Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Άλκηστις Λευκαρίτη, Θεοφίλη Χαμαλίδου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (αρχηγός), Μαριλένα Κάνναου, Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Αντωνίου (λίμπερο).