Νίκη στην έδρα του Πανιδαλιακού και 4 στα 4

5η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Β'Κατηγορίας χθες με την Ομάδα μας να επικρατεί με 1-3 (25-19, 14-25,20-25, 21-25) Σετ εκτός έδρας του Πανιδαλιακού.

Ο ψεσινός αγώνας ήταν συγκλονιστικός με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ, εναλλαγή συναισθημάτων, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στον κόσμο που τον παρακολούθησε.  
               
Με τη νίκη της αυτή η Ομάδα μας συνεχίζει με 4 νίκες και το απόλυτο των 12 βαθμών στην 1η θέση του 1ου Ομίλου (στην 3η αγωνιστική η Ομάδα μας έχει ρεπό).  

Συγχαίρουμε την Τεχνική Ηγεσία και τις Κοπέλες μας για τη νίκη και ανατροπή του σκορ.

Επόμενος αγώνας την  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 εκτός έδρας με τον Εθνικό Λατσιών για την 7η αγωνιστική καθώς ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Αχιλλέα Καιμακλίου έχει κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της Ομάδας λόγω της αποχώρησης από το Πρωτάθλημα της Ομάδας του Αχιλλέα.

Θερμές ευχαριστίες στους Οπαδούς της Ομάδας μας για την παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής: Γιώργος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Χαρίκλεια Θρασυβούλου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (Αρχηγός), Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Φανιέρου (λίμπερο).