Πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον Δικέφαλο Γερίου

Πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον Δικέφαλο Γερίου

Σε ψεσινό αγώνα στο Κίτιον για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος η Ομάδα μας επικράτησε με 3-1 Σετ του Δικέφαλου Γερίου σημειώνοντας την 1η της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Η Ομάδα μας έχοντας δίπλα της τον 7η της παίκτη κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο σε ένα παιχνίδι με απίστευτες εναλλαγές σε συναισθήματα.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον κόσμο της Ομάδας μας και ειδικότερα στους Larnaca Union οι οποίοι ήταν με μια λέξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ !!! Η παρουσία τους ήταν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ειδικά το 2ο Σετ στο οποίο η Ομάδα μας ήταν πίσω με 24-20 το κέρδισε ο κόσμος με τη ΦΩΝΗ και οι κοπέλες μας με το ΠΑΘΟΣ τους !!!

Μπράβο στην Τεχνική Ηγεσία Μπράβο στις Κοπελάρες Μπράβο και στον Κόσμο μας !!!

Επόμενος μας αγώνας το Σάββατο 30/10 και ώρα 20:00 στη Λεμεσό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Μπράβο και στην Ομάδα του Δικέφαλου Γερίου για το εξαιρετικό σύνολο που παρουσίασε.

ΑΕΚ: Προπονήτρια: Σοφία Τσαγγαρίδου Γεωργίου, Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Έλενα Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Γεωργία Αναστασίου, Νικολέττα Στυλιανού (Αρχηγός), Σαλομέα Στάντσιου, Μελίνα Ιακώβου (Λίμπερο), Κυριακή Βλαδιμήρου, Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Mayara Santana, Νικολίνα Αντωνίου, Yana Shevchuk, Laura Condotta, Νιόβη Πελεκάνου