AEK-Απόλλων 1-2

24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο AEK ARENA και να χάνει με 1-2

To παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Valbuena να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ για τους φιλοξενούμενους, η ομάδα μας ανέλαβε τα ηνία και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, Μετά την μεγάλη φάση με τον Angel (18'), η ομάδα μας έφτασε στην ισοφάριση στο 30ο λεπτό, με τον Sol να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που δόθηκε μετά το χέρι του Darikwa. Ωστόσο στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο 1-2, με τον Bakenga να είναι ο σκόρερ. Ο Gustavo (43’) είχε την τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.  

Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε με Tongya (51’), Diemers (59’), Trickovski (68’), Angel (72’), Santos (90’), χωρίς όμως να καταφέρει να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Gustavo, Tongya (86’ Pons), Sol, Lopes (66’ Τrickovski), Angel, Milicevic (79’ Faraj), Roberge, Sanchez (46’ Diounkou), Gyurcso (46’ Santos), Diemers.

Aπόλλων (Pablo Machin): Leeuwenbhrgh, Peretz, Santos (86’ Άδωνη), Μαλεκκίδης, Sagal (71’ Krmencik), Κυριάκου (71’ Spoljaric), Artean, Darikwa, Valbuena (86’ Ποντικός), Marques, Bakenga (64’ Φιλιώτης).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς
Α' Βοηθός Διαιτητής: Παύλος Γεωργίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
4ος Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
VAR: Davide Ghersini
AVAR: M
αρία Χριστοδούλου
Παρατηρητής: Σάββας Ζαφείρης

Κίτρινες: Gustavo, Milicevic, Diemers / Valbuena, Μarques, Sagal

Κόκκινες: -

Θεατές: 2799

«Δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Δεν είχαμε ενέργεια. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες. Ποτέ δεν τα παρατάμε, πρέπει να συνεχίσουμε.
Οι αλλαγές που κάναμε είναι γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια και προσπαθούμε να επιλέγουμε την ανάλογη εντεκάδα. Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Ο Pons είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, πήραμε την απόφαση να μην ξεκινήσει από την αρχή. Πιστέψαμε πως αυτή η εντεκάδα έπρεπε να ξεκινήσει. Όπως είπα και πριν, αυτά γίνονται. Θα δούμε τι πήγε λάθος, θα το διορθώσουμε και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής μας.