AEK-Πάφος FC 1-1

9η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο AEK ARENA, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Η ομάδα μας είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Gyurcso (7'), εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Kvinta μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 45ο λεπτό άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Τankovic να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Jakolis.

Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, βρισκόταν διαρκώς στην επίθεση και απείλησε με Jakolis (50’), Lopes (59’, 63’), Trickovski (66’, 85’), Gyurcso (78’) και τελικά ο Trickovski (92’) λύτρωσε την ομάδα μας, σκοράροντας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά το κόρνερ και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel (73’ Nikolic), Gustavo, Lopes, Αngel, Milicevic, Rosales, Pons (83’ Oier), Jakolis (44’ Gromov), Gyurcso. Μάμας (46’ Trickovski).

Πάφος FC (Michel Salgado): Ivusic, Palacios, Κvida, Hocko, Kane (89’ Mιχαήλ), Ikoko, Αbdurahimi (70’ Bruno), Juninho, Tankovic, Valakari (56’ Pelagio), Bajric (70’ Dragomir).

Διαιτητής: Dario Bel
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Γεωργίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Κοντεμενιώτης
4ος Διαιτητής: Θώμας Χατζηβασιλείου
VAR: Ivan Bebek
AVAR:
Παύλος Γεωργίου
Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαϊδης

Κίτρινες: Lopes, Angel / Hocko, Ikoko, Palacios

Κόκκινες: Tankovic

«Νομίζω κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Η Πάφος αναγκάστηκε να αλλάξει το σχέδιο της. Είχαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεχτήκαμε το γκολ. Έγινε δύσκολο για μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Στο 2ο μέρος είχαμε τον πλήρη έλεγχο χωρίς τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Στο τέλος πετύχαμε ένα γκολ και μας άξιζε. Πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια. Συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του για το πρωτάθλημα.
Είχαμε περισσότερη ένταση σήμερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε 6-7 παίκτες εκτός. Μπορούμε για ακόμα περισσότερο. Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο και δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία. Πρέπει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την νέα σεζόν», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.