ΑΕΚ-Πάφος FC 3-0

6η αγωνιστική στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο AEK ARENA και να παίρνει την νίκη με 3-0. 

To παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την ομάδα μας, καθώς νωρίς(8') μπήκε σε θέση οδηγού, με τον Gustavo να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα μετά από κεφαλιά του Kvida. Ένα δεκάλεπτο αργότερα (18') η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Sol να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά μετά την μπαλιά του Gama. Mε τον Pons να σκοράρει με πανέμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η ομάδα μας έκανε τρία τα τέρματα της στο 24ο λεπτό. Στην συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα μας έλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά, με την ομάδα μας να διαφυλάσσει το προβάδισμα τριών τερμάτων που απέκτησε από το πρώτο μέρος, ενώ προσπάθησε να γίνει απειλητική με τον Lopes (71’), με το 3-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou (80’ Sanchez), Gustavo, Tongya (80’ Kaptoum), Sol (55’ Lopes), Faraj (55’ Diemers), Angel, Milicevic, Gama (64’ Nαούμ), Pons, Roberge.

Πάφος FC (Juan Carlos Carcedo): Ivusic, Melluso (38’ Bockaj), Kvida, Goldar, Bruno, Kane (69’ Jaja), Jairo (46’ Contreras), Rus (79’ Δημητρίου), Tankovic (69’ Valakari), Dragomir, Pepe.

Διαιτητής: Miguel Nogueira Βergolio
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Κοντεμενιώτης
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Luca Zufferli
AVAR: A
δάμος Βασιλείου
Παρατηρητής: Βασίλης Δημητρίου

Κίτρινες: Diounkou / Melluso, Κane

Κόκκινες: -

Θεατές: 2633

«Το ότι κερδίσαμε τρεις φορές φέτος την Πάφο από μόνο του είναι επίτευγμα. Ως ομάδα δεν αφήνουμε κανέναν άλλο να γράψει την ιστορία παρά μόνο εμείς οι ίδιοι. Παρουσιαζόμαστε γενναίοι, κάθε βδομάδα και μέχρι το τέλος δεν θα τα παρατάμε, μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος, για την ομάδα, τον κόσμο, τους συνεργάτες, τη διοίκηση και τους παίκτες μου. Ακόμη και στα άσχημα αυτή η ομάδα δίνει τα πάντα...
Περάσαμε το μήνυμα στους παίκτες ότι δεν είναι θέμα να πέσεις αλλά πόσο γρήγορα θα σηκωθείς και θα επανέλθεις... Πνευματικά το έχουμε αυτό το στοιχείό, με δύναμη στα πόδια μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας μετά την τελευταία ήττα, γιατί νιώθαμε ότι αξίζαμε περισσότερα. Βρήκαμε τη δύναμη και επιστρέψαμε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, ήταν θέμα να πάρουμε τη νίκη.
Πρέπει να δώσω μια απάντηση για τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ και την Εθνική ομάδα γιατί το χρωστώ στον σύλλογο, τον κόσμο, το προσωπικό, στους παίκτες μου και τη διοίκηση. Μετά το τέλος της σεζόν σε έναν μήνα πάω ουσιαστικά σε ένα νέο πρότζεκτ που αφορά τη ζωή μου.Έχουμε ακόμη έναν μήνα. Το μοναδικό που βρίσκεται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ και το καλό της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ έχει το 100% της προσοχής μου γιατί το αξίζουν οι παίκτες μου και ο σύλλογος".», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.