ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-3

25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Στάδιο Αλφαμέγα και να παίρνει την νίκη με 3-2. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά καλός, με την ομάδα μας να μπαίνει σε θέση οδηγού στο 8ο λεπτό, με τον Gustavo να σκοράρει με συρτό σουτ. Angel (22') και Sol (38', 43') είχαν τις επόμενες καλές στιγμές για την ομάδα μας στο πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε αρχικά με Diemers (47'), ωστόσο στο 55ο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση, με τον Moreira να σκοράρει με το κεφάλι για τους γηπεδούχους. H ομάδα μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, με τον Tongya να σκοράρει με το κεφάλι μετά από φάουλ του Gustavo και πρώτη κεφαλιά του Milicevic. Στο 75ο λεπτό η ομάδα μας έφτασε στο 1-3, με τον Angel να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Gustavo. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 2-3 με τον Djalma. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Aνέστης, Φραντζής (74' Medojevic), Βasto, Παπαφώτης (78' Berahino), Mendoza (69' Kah), Srnic, Moreira (69' Μακρής), Filipovic (69' De Lucas), Tsouka, Minchev, Djalma.

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Gustavo, Tongya (83' Tomovic), Sol (71' Μάμας), Faraj (64' Santos), Angel, Milicevic, Pons, Roberge, Diemers (64' Lopez).

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρος Λάμπρου
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Χριστοδούλου

VAR: Federico Dionisi
AVAR: Ευαγόρας Ευαγόρου
Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου

Κίτρινες: Tongya, Angel

Κόκκινες: -

Θεατές: -

«Είναι μεγάλη νίκη για εμάς η σημερινή. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, ήρθαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και οι παίκτες μου ήταν πολεμιστές σήμερα και είμαι περήφανος για αυτούς. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά γιατί σε δύο μέρες έχουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής μας.