Απόλλων-AEK 2-1

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στο Στάδιο Αλφαμέγα και μετά την ήττα με 2-1 αποκλείστηκε από την διοργάνωση. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε αρκετά δυνατά την αναμέτρηση και αφού απείλησε με τον Tongya (4'), στο 8ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Gama να σκοράρει με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από μπαλιά του Faraj και κεφάλια-πάσα του Sol. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Bruno Santos (22'). Στην συνέχεια η ομάδα μας απείλησε με Faraj (32'), Tongya (37'), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.  

Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε καλές στιγμές με Tomovic (58'), Casas (62'), δοκάρι με τον Milicevic (63'), αλλά στο 79ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Marques να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Santos (92'), ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Aπόλλων (Pablo Machin): Leeuwenbhrgh, Ekpolo, Skjelvik, Krmencik (60' Bakenga), Santos (60' Sagal), Μαλεκκίδης, Κυριάκου, Darikwa, Valbuena, Marques, Coll (86' Spoljaric).

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Casas (80' Santos), Gustavo, Τongya, Sol (63' Lopez), Faraj, Milicevic, Gama (63' Pons), Roberge (46' Tomovic), Diemers (80' Trickovski).

Διαιτητής: Mενέλαος Αντωνίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής Στέφανος Αναστασίου
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Χριστοδούλου
VAR: Μomcilo Markovic
AVAR:
Ροβέρτος Κώστα
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

Κίτρινες: Coll / Casas

Κόκκινες: -

«Πήραμε ό,τι δώσαμε σήμερα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, παίξαμε λες και δεν ήταν νοκ-άουτ. Δεν έχω παράπονο από κανέναν, ήρθαμε εδώ με φιλοδοξίες. Έχει και κούραση η ομάδα, πλέον βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά το ήθελε περισσότερο. Είχαμε φάσεις αλλά τώρα στρεφόμαστε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Τίποτα προσωπικό, και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.