Άρης-ΑΕΚ 4-0

2η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Άρη στο Σταδιο ΑλφαΜέγα και να χάνει με 4-0.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις χειρότερες προυποθέσεις για την ομάδα μας, καθώς στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Kokorin για τους γηπεδούχους. Σταδιακά η ομάδα μας άρχισε να αναλαμβάνει τα ηνία και στο τελευταίο 15λεπτο να απειλεί με τους Faraj (32'), Altman (39'), Angel (42'), χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία με τον Trickovski (54'), στο 58o λεπτό δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Gomis και στο 74ο λεπτό το τρίτο γκολ από τον Babicka. Ο Mayambela στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Aleksey Shpilevskiy): Vana Alves, Πηλέας, Boakye, Bengtsson (64' Mayambela), Gomis (64' Brorsson), Yago, Struski (76' Brown), Moussounda, Szoke, Babicka (76' Stepinski), Kokorin (83' Yablonski).

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel 72' Jakolis), Oier, Trickovski, Faraj (83' Gromov), Lopes, Angel (76' Casas), Milicevic, Rosales, Pons (83' Μάμας), Altman (72' Nikolic).

Διαιτητής: Ιvan Bebek
Α' Βοηθός Διαιτητής: Kruno Saric
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ivan Janic
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Dario Bel
AVAR:
Ιωάννης Λαζάρου
Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαϊδης

Κίτρινες: Szoke, Mayambela / Altman, Pons

Κόκκινες: -

«Δεν έχω πολλά να πω. Εγώ ευθύνομαι σε αυτή τη κακή μέρα. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχω πολλά μέσα μου και δύσκολα μπορώ να τα εκφράσω. Είμαι θυμωμένος σίγουρα. Ήταν αδύνατο να κερδίσεις. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα. Από το ξεκίνημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Προτιμώ να τα πω στα αποδυτήρια. Δεν είχαμε ένταση, δεν κερδίσαμε μονομαχίες, μαρκάραμε με τα μάτια. Θα έβγαζα τον εαυτό μου και 11 ποδοσφαιριστές. Με τέτοια εικόνα είναι αδύνατο αν θα πετύχουμε κάτι», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.