Βeitar Jerusalem FC-AEK 2-3 (4-3 πέναλτι)

Επαναληπτικός αγώνας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Beitar Jerusalem FC στο  Ilie Oană Stadium και να αποκλείεται μετά την ήττα με 4-3 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια και η παραταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 2-3.

Στο πρώτο ημίχρονο η ανάμετρηση είχε καλό ρυθμό και όχι πολλές μεγάλες φάσεις μέχρι να φτάσουμε στο 26ο λεπτό, όταν η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Milicevic. Το πέναλτι υποδείχθηκε μετά από χέρι του Casabali. Ωστόσο στο 45+1' οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, με τιμον Atzili να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε καλύτερα και στο 53ο λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Milicevic αυτή την φορά να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην συνέχεια η ομάδα μας απείλησε με Rubio (74'), ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα με τον Atzili (87'). H ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία της λεξη και με τον Bajic να σκοράρει μετά την ασταθή απόκρουση στο σουτ του Ivanovic πέτυχε το 2-3 στο 92ο λεπτό, ενώ ο Rubio απώλεσε ευκαιρία στο 94ο λεπτό. 

Στην ημίωρη παράταση η ομάδα μας απείλησε με Ivanovic (97'),  Amyn (106, 109''),  με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και το παιχνίδι να οδηγείτε στσ πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

-Ο Milicevic εκτέλεσε και έκανε το 1-0.
-Ο Carabali εκτέλεσε και έκανε το 1-1.
-Ο Ivanovic εκτέλεσε και έκανε το 2-1.
-Ο Ansah εκτελεσε και έκανε το 2-2.
-Ο Rubio εκτελεσε και απέκρουσε ι τερματοφύλακας. 
-Ο Cohen εκτέλεσε και έκανε το 3-2.
-Ο Πηλέας εκτέλεσε και έκανε το 3-3.
-Ο Muzie εκτελεσε και έκανε το 4-3.
- Ο Κυριάκου εκτέλεσε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Beitar Jerusalem FC (Almog Choen): Silva, Antwi, Carabali, G. Cohen (75' Deri), Kalu (46' Ansah), Muche (75' Shimol), Y. Cohen, Weissman (59' Muzie), Worko (111' Markovich), Takang, Atzili (90' Shua). 
Στον πάγκο: Ozer, Nir, Shua, Shimol, Muzie, Ansah, Elimelech, Dahan, Markovich, Deri, Yosefi, Gadrani. 

AEK (Mauro Camoranesi): Παρασκευάς, Saborit (77' Άδωνη), Pankov (94' Κυριάκου), Ledes (90' Ivanovic), Amyn, Bajic, Gurfinkel (69' Πηλέας), Layouni (46' Ekpolo), Milicevic, Repas, Miramon (69' Rubio).
Στον πάγκο: Muftic, Δημητρίου, Ivanovic, Rubio, Πηλέας, Ekpolo, Κυριάκου, Ναούμ, Γερασίμου, Άδωνη. 

Διαιτητής: Fabio Verissimo (POR)
Α' Βοηθός Διαιτητής: Pedro Almeida (POR)
Β' Βοηθός Διαιτητής: Hugo Alexandre França Luis Coi (POR)
VAR: -
AVAR: -
4ος Διαιτητής: Diogo Miguel Mauzinho Rosa (POR)

Κίτρινες: Muche, Carabali, Y. Cohen Worko, Shua, Antwi / Άδωνη, Ekpolo, Milicevic 

Κόκκινες: -

Θεατές: -

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την τρομερή προσπάθεια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να το αποδεχθούμε ότι χάσαμε την πρόκριση στα πέναλτι. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω.
Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Κάποιες στιγμές παίξαμε με καρδιά, είναι ένας καλός οδηγός για το μέλλον. Ήταν μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, 120 λεπτά είχαμε καλή εικόνα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά. Το συζητήσαμε με τους παίκτες και δούλεψε. Είχαμε καλύτερο ρυθμό και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.
Δεν νομίζω ότι χάθηκε η πρόκριση στη Λάρνακα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε στη Λάρνακα το ματς. Με μια ενέργεια στο φάουλ δηλαδή σκόραραν. Απόψε παίξαμε 11 με 11 και αξίζαμε τη νίκη. Να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο προπονητής μας.