ΕΝΠ-ΑΕΚ 0-2

13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» και να δίνει συνέχεια στις επιτυχίες, επικρατώντας με 2-0 της γηπεδούχου ομάδας​​.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα μας να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να προσπαθεί με υπομονή να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλεί με Trickovski (24'). Το γκολ ηρθε στο 29ο λεπτό, με τον Lopes να σκοράρει με γυριστό σουτ, μετά απο μπαλιά του Faraj, κεφάλια του Trickovski και απόκρουση του τερματοφύλακα. Ο Trickovski (39') και ο Oier (45+1') είχαν τις επόμενες ευκαιρίες μέχρι το φιναλε του πρώτου μέρους. 

Το δεύτερο μέρος το σκηνικό της αναμέτρησης δεν διαφοροποιήθηκε, με την ομάδα μας να απειλεί με Rosales (51'), Trickovski (56', 61') και στο 68ο λεπτό έφτασε στο 0-2 με τον Oier να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά την μπαλιά του Faraj και το στρώσιμο του Trickovski. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα μας να διαχειρίζεται με άνεση το προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΝΠ (Μαρίνος Σατσιάς): Κostic, Da Silva, Ehmann, Lucero, Diawara, Meira (77' Μαυρουδής), Κωνσταντίνου (77' Γαβριήλ), Vucenovic (60' Lamy), Κοτσώνης (77' Ben Ami), Dreksa (35' Κολωνίας), Vukcevic.

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Μikel, Oier (88' Χριστοφόρου), Trickovski (72' Μάμας), Faraj (72' Casas), Lopes (84' Romo), Milicevic, Rosales, Pons, Εγγλέζου (84' Angel), Gyurcso.

Διαιτητής: Aνδρέας Μ. Αργυρού
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Αδάμος Βασιλείου
4ος Διαιτητής: Μάριος Αντωνίου
VAR: Κυριάκος Αθανασίου
AVAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής: Σοφία Καραγιώργη

Κίτρινες: Vucenovic / Mikel

Κόκκινες: -

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, είναι πάντα το πιο σημαντικό. Νομίζω αξίζαμε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες έκαναν σοβαροί παιχνίδι, ήταν συγκεντρωμένοι και πάλεψαν απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Το Παραλίμνι εδώ έχει μόνο μια ήττα, στο πρώτο ματς της σεζόν. Είχαμε σωστή νοοτροπία και είμαι χαρούμενος γιατί όλοι οι παίκτες είναι στον σωστό δρόμο, παλεύουν, κάνουν ότι πρέπει στο γήπεδο και κερδίζουμε. 
Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και με την Ευρώπη και χωρίς την Ευρώπη. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πέντε σερί νίκες. Τώρα σε δυο σερί παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν και είναι πολύ σημαντικό. Σήμερα είχαμε πολύ σοβαρή αμυντική συμπεριφορά και στην επίθεση φτιάχνουμε αρκετές ευκαιρίες. Αυτός είναι ο τρόπος και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
Είναι μια καλή ερώτηση αλλά όχι για μένα! Είναι μια ερώτηση για τον τεχνικό διευθυντή. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ, η δουλειά μου είναι να παίρνω αποτελέσματα με αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε παίκτες. Για εμένα δεν είναι απαραίτητο, όλοι οι παίκτες δείχνουν ότι θέλουν να παίζουν και η απόδοση της ομάδας είναι καλή. Αν έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κάποιους παίκτες γιατί όχι, αλλά είναι μια ερώτηση για τον τεχνικός διευθυντής», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.