«Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι ξεκινά τώρα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/7 κοινή Διάσκεψη Τύπου του προπονητή μας Τον Κάανεν με τον προπονητή της Μλάντα Μπόλεσλαβ, Μίροσλαβ Κούμπεκ. Παρόν στη διάσκεψη ήταν και ο αρχηγός της ομάδας μας Κέβιν Χόφλαντ και από τη Μλάντα ο Κούλιτς. Ο προπονητής μας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Ένα θερμό καλωσόρισμα στην Μλάντα και ένα ευχαριστώ για την φιλοξενία που είχαμε στην Τσεχία πριν από μερικές μέρες. Και οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους στοιχεία και αύριο θα έχουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Μλάντα είναι μια ομάδα πολύ εργατική και δουλεύει πολύ σκληρά στο γήπεδο. Είναι επίσης μια ισορροπημένη ομάδα, έχουν ψηλούς αμυντικούς, αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και ένα πολύ καλό επιθετικό.

"Ο αγώνας θα κριθεί στο πια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη της μέρα. Με όλο το σεβασμό προς τη Φλοριάνα, νομίζω ότι το ευρωπαϊκό μας ταξίδι ξεκινά τώρα. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν η μέρα με τη νύχτα. Κάναμε φανταστικές μεταγραφές, ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας."

"Πήραμε έμπειρους παίκτες, με πολλές εμπειρίες, έχουμε τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και μοναδικός στόχος είναι να παίξουμε για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται και αρκετή τακτική. Είμαστε και οι δύο έμπειροι προπονητές, αλλά είμαστε και εμείς προετοιμασμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός της ομάδας μας Κέβιν Χόφλαντ  ανέφερε ότι  «είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις στην Ευρώπη έστω και αν είναι προκριματικά. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θα δούμε αύριο πιο θα είναι το αποτέλεσμα».