Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 28/01, 17:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας. Εμείς είμαστε οι καλύτεροι στην έδρα μας. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν πολύ καλό και σοβαρό προπονητή. Μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Με τον Μιλόγεβιτς σε 14 παιχνίδια έχει 12 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Από αυτά τα παιχνίδια, στα οκτώ δεν δέχθηκε γκολ. Καμία ομάδα δεν πέτυχε περισσότερα από ένα γκολ εναντίον της. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε αποτελεσματικοί, διότι ίσως να μην έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες».
Όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός από τον Ιvan. Μερικοί έχουν κάποιες ενοχλήσεις, θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ενδεκάδα».
Το ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικό ματς. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που λέω πάντα».
Από μικρές λεπτομέρειες. Περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Το κλειδί θα είναι η αποφυγή των λαθών, η συγκέντρωση και να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα, προσπαθεί να παίξει και ποδόσφαιρο κατοχής. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι καθοριστικό. Προφανώς είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε, για την αυτοπεποίθησή μας, για να πάρουμε ώθηση, να βελτιωνόμαστε».
Σημαίνει πως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας σε κάποιες στιγμές. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί, όμως το ίδιο έχει το τελευταίο διάστημα και το ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό και είναι ένα μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι», δήλωσε ο προπονητής μας.