Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Δόξα (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης» (Παρασκευή 09/12, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα. Ένα ματς με μια αντίπαλο που έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς στον πρώτο γύρο. Πήρε την ισοπαλία στην ARENA και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Να έχουμε σωστή νοοτροπία και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι γιατί η Δόξα είναι καλή ομάδα. Όλα τα ματς είναι σημαντικά και πόσο μάλλον τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος. Εμείς πρέπει να νικήσουμε και να αναμένουμε.
Για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε αλλά την ίδια ώρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επίθεση. Είναι σημαντικό το μηδέν στην άμυνα αλλά πρέπει να πετυχαίνουμε γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να μην δεχόμαστε γκολ και να βάζουμε τις ευκαιρίες που θα βρίσκουμε. Έτσι θα φτάνουμε και πιο εύκολα στον στόχο μας που είναι σε κάθε ματς η νίκη.
Ο Μilicevic είναι εκτός λόγω καρτών και ο Ναούμ με τον Gustavo είναι τραυματίες. Οι άλλοι 22 είναι στην αποστολή και είναι έτοιμοι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη τους. Το είδαμε και στο Παραλίμνι που είχαμε αρκετό κόσμο στην κερκίδα. Εύχομαι να τους δώσουμε χαρά αύριο το βράδυ με την απόδοση μας. Το πιο σημαντικό όμως να τους έχουμε στο πλάι μας και να μας συνεχίζουν να μας δίνουν δύναμη», δήλωσε ο προπονητής μας.