Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Πάφος FC (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο AEK ARENA (Κυριακή 21/05, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν γιατί ρισκάρουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό για όλους, την ομάδα, τους φιλάθλους, τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Να είμαστε μια ομάδα που θα κερδίζει τις μονομαχίες και θα παλεύει για κάθε μπάλα στο γήπεδο. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, ο εαυτός μας και πολύ συγκεντρωμένοι. Η Πάφος FC είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό τεχνικός επιτελείο και παίκτες. Να αποφύγουμε τα λάθη, πνευματικά να είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι.
Οι απουσίες είναι ο Άltan, ο Faraj, ο Εγγλέζου, ο Ναούμ, ο Παρασκευάς, ο Τomovic, ο Bruno Gama από την αρχή της σεζόν. Όλοι αυτοί είναι εκτός. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Να έχουμε ένταση, να πιέσουμε σωστά, να φτιάξουμε ευκαιρίες και να είμαστε καλοί στις στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω στο ρόστερ μου, παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν και πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό, όχι στις απουσίες, όχι στο παρελθόν. Επιμένω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους μας.
Εμείς πάντα πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι επικεντρώνοντας στον επόμενο αντίπαλο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Η πίεση είναι δεδομένη».
Ήταν πολύ σκληρό για όλους το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι πολλές οι σκέψεις που δεν μπορώ να τις πω δημόσια, δεν είναι ο σωστός χρόνος. Το πρώτο που είχαμε να κάνουμε ήταν να σκεφτούμε το ματς με την Πάφος FC. Εγώ μετά από την σκληρή ήττα δεν μπορούσα να κοιμηθώ και το ίδιο ίσχυε για όλους, παίκτες, φιλάθλους και διοίκηση, είναι το ίδιο συναίσθημα για όλους».
Οι αριθμοί είναι πολύ κακοί. Αυτό που με απασχολεί είναι το ματς με την Πάφος FC. Στο τέλος της σεζόν θα απαντήσω σε οτιδήποτε ερωτηθώ. Τώρα η σκέψη είναι στο παιχνίδι με την Πάφος FC.
Είναι σημαντικοί αυτοί που λείπουν με αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω στους παίκτες που έχω. Δεν με ανησυχεί ότι έχουμε αρκετούς παίκτες εκτός. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Το μέλλον θα είναι διαφορετικό αν αγωνιστούμε στην Ευρώπη στη νέα αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο προπονητής μας.