Η δημοσιογραφική διάσκεψη και η προπόνηση για τον αγώνα με την FK Partizan

Με προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Εuropa League με αντίπαλο την FK Partizan, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 19:00. 

θΑ ακολουθήσει η δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra καθώς και ο Αngel Garcia. 

«Αύριο έχουμε ακόμα ένα ιστορικό αγώνα. Ένα πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς. Ακόμη ένα δύσκολο και πολύπλοκο παιχνίδι. Όπως και το προηγούμενο είναι πολύ σημαντικό αν έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Χρειαζόμαστε αυτή την ατμόσφαιρα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Midtjylland. Ήταν τέλεια η υποστήριξη από τον κόσμο.
Νομίζω όπως παίξαμε στο παιχνίδι με την Μidtjylland είναι ο σωστός τρόπος παιχνιδιού. Παίξαμε καλά αλλά σίγουρα έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε. Για παράδειγμα κάναμε 28 μπαλιές μέσα στη αντίπαλη περιοχή όμως τελειώσαμε πολύ λίγες από αυτές. Δεχθήκαμε επίσης δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είναι λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε.
Σίγουρα είμαι χαρούμενος για την απόδοση που είχαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Είναι φυσιολογικό για κάποιος νέους ποδοσφαιριστές να μην είναι ακόμη έτοιμοι. Χρειάζονται περισσότερες προπονήσεις και παιχνίδια για να αποκτήσουν ρυθμό. Είμαι όμως ευχαριστημένος γιατί όλοι οι παίκτες μου είναι αφοσιωμένοι στην δουλεία που κάνουν και ανυπομονούν για τη συνέχεια.
Η φυσική κατάσταση νομίζω δεν αποτελεί πρόβλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι. Κάτι τέτοιο αποκτάτε με τα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να γινόμαστε πιο συμπαγείς. Αυτό που θέλω είναι να βελτιωθούμε στο κάθετο παιχνίδι κάτι που μου αρέσει σαν προπονητής. Περιμένουμε αυτά τα στοιχεία να βελτιωθούν στη συνέχεια».
Δεν μου αρέσει να συγκρίνω αντιπάλους. Είναι διαφορετικά πρωταθλήματα με τις δικές τους ξεχωριστές συνθήκες. Είναι μια καλή ομάδα και περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι διαφορετικό το στυλ της Μidtjylland από της Partizan. Η Partizan κυκλοφορεί τη μπάλα και βάζει πίεση στον αντίπαλο. Έχει καλούς αθλητικούς παίκτες. Έτσι περιμένω ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι.
Όλοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και διαθέσιμοι για αύριο», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Αύριο δίνουμε ακόμη εάν πολύ σημαντικό παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Όπως είπε και ο προπονητής μας χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Για την ομάδα αν έχουμε την ίδια απόδοση όπως στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Την προηγούμενη χρονιά είχαμε κάπου στους δεκαπέντε νέους παίκτες μπορεί και περισσότερες. Οι περισσότεροι που ήρθαν πέρυσι παραμένουν στην ομάδα και αυτό είναι καλό για την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε το παιχνίδι του ενός του άλλου και με τις φετινές προσθήκες μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αυτός είναι ο στόχος να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.