Η δημοσιογραφική διάσκεψη και η προπόνηση για τον επαναληπτικό αγώνα με την West Ham

Με προπόνηση στo London Stadium ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του Εuropa Conference League με αντίπαλο την West Ham, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16/03, 20:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) στο London Stadium.  

Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ο Omri Altman. 

«Να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο μας επίπεδο. Να το απολαύσουμε. Θα πρέπει να υποφέρουμε γιατί θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Αύριο θα πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το αξίζουμε. Να παίξουμε χωρίς πίεση. Αν σκοράρουμε πρώτοι θα μεταφέρουμε την πίεση και την νευρικότητα στον αντίπαλο. Γιατί όχι, το ποδόσφαιρο είναι... ξεχωριστό. Θα ρισκάρουμε. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Ναι περιμένω την απόφαση του Εφετείου. Αν θα παίξουμε την Κυριακή ή την Δευτέρα. Θα προσπαθήσω να βάλω την καλύτερη δυνατή εντεκάδα γι' αύριο. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Η παρουσία μας σε όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλή. Δεν έχει τελειώσει, θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Στόχος μας η νίκη. Από κει και πέρα θα δούμε.
Το ξέραμε. Είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός και στα δυο. Δεν έχουμε τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστείς για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Θα έχουμε την συνείδηση μας καθαρή αν αύριο τελειώσει η ευρωπαϊκή μας πορεία. Θέλουμε όμως να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ακολουθεί το πρωτάθλημα, δεν είναι και ότι καλύτερο που δεν γνωρίζουμε πότε θα παίξουμε», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Ήρθαμε εδώ για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως κάνουμε πάντα. Δείξαμε πως μπορούμε. Γιατί όχι να μην πάρουμε και την πρόκριση; Eάν σκοράρουμε πρώτοι γκολ θα μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο. Εμείς ονειρευόμαστε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
To πιο δύσκολο πράγμα στην διαχείριση είναι η κούραση. Πνευματικά προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Ξέρουμε τις διαφορές Κύπρου - Ευρώπης. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την κούραση. Για μένα είναι κάτι τρελό το ότι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν μπορούμε να έχουμε κατά νου και το μεθεπόμενο παιχνίδι καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα αγωνιστούμε για να προετοιμαστούμε σωστά» δήλωσε ο Iσραηλινός μεσοεπιθετικός.