Η δημοσιογραφική διάσκεψη και η προπόνηση για τον επαναληπτικό αγώνα με την FK Partizan

Με προπόνηση στο Partizan Stadium ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Εuropa League με αντίπαλο την FK Partizan, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (11/08, 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου). 

Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και Hrvoje Milicevic. 

«Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν αρκετούς οπαδούς που στηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Πρέπει να ξεχάσουμε την ατμόσφαιρα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. 
Δεν ερχόμαστε για την ισοπαλία αλλά η ισοπαλία είναι καλή για μας. Αν η Partizan έχει την μπάλα θα υποφέρουμε. Αν έχουμε εμείς την μπάλα θα έχουμε τις ευκαιρίες. Ο Αngel και ο Κύπρος είναι εκτός. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας. Έχουμε πολλές επιλογές, ο Εγγλέζου, ο Χένρι, ο Casas. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μας.
Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι όχι μόνο στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην σκοράρουν πριν από εμάς.
Δεν είναι σημαντικό μόνο για μένα. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην ΑΡΕΝΑ.
Ναι είναι σημαντικό αυτό αλλά πρέπει να είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Το να είμαστε ομάδα θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό.
Το σύστημα δεν νομίζω να αλλάξει πολύ. Δεν είναι πολύ σημαντικό το σύστημα για μένα. Μπορεί να κάνω κάποιες αλλαγές αύριο, όχι μόνο μία. Εγώ πάντοτε σκέφτομαι ότι οι αλλαγές είναι καλές για την ομάδα. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές.
Δεν νομίζω. Θα έχουμε πλεονέκτημα αν παίξουμε καλά. Αν σκοράρουν πρώτοι θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι.
Είτε έρθουν 1000 είτε 5000 έρχονται για να βοηθήσουν. Από την δική μας πλευρά, αυτοί που θα έρθουν θα βοηθήσουν. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"α για τον στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο και πρέπει να δώσουμε το 101% των δυνάμεων μας για τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Ο αντίπαλος είναι αναγκασμένος να επιτεθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε όλα. Έστω και αν έχουμε το πλεονέκτημα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο ματς. Ναι μεν η Partizan έχει την πίεση να κάνει ένα καλό ματς, είμαι από τα Βαλκάνια ξέρω τι επικρατεί στην Partizan και πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Διαθέτουμε ποιότητα επιθετικά αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία θα σκοράρω ξανά», δήλωσε ο Bόσνιος αμυντικός.