Κάνε ντρίμπλα στις εξαρτήσεις-βάλε γκολ στην ζωή

Κάνε ντρίμπλα στις εξαρτήσεις-βάλε γκολ στην ζωή

Διάσκεψη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα σε εστιατόριο της Λάρνακας (TGI Fridays) με την ευκαιρία της εκστρατείας του εκ των αρχηγών της ομάδας μας Κούλλη Παύλου για την πρόληψη των εξαρτήσεων με σύνθημα «Κάνε ντρίμπλα στις εξαρτήσεις-βάλε γκολ στην ζωή».

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας πάντοτε υποστηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες με κοινωνική προσφορά.

Ο Κούλλης Παύλου ευχαρίστησε την ομάδα μας και τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας και εξέφρασε την πολύ μεγάλη του χαρά που λαμβάνει μέρος σε αυτή την εκστρατεία.

Την εισαγωγή στην διάσκεψη τύπου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, Μάκης Γεωργίου.

Στην συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου, Δρ. Βάσος Οικονόμου, εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας, ο κ. Μιχαλάκης Μάλλας, εκ μέρους του ΚΟΑ ο κ. Χρίστος Ορφανίδης και τέλος από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μή Κυβερνητικών Οργανώσεων ο κ. Γιάννης Γιαννάκης.  

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων εκστρατείας πρόληψης των εξαρτήσεων του Κούλλη Παύλου με σύνθημα «Κάνε ντρίμπλα στις εξαρτήσεις-βάλε γκολ στην ζωή»:

30/09/2014-22η Παγκύπρια εκδήλωση «Αθλούμαι ενάντια στις εξαρτήσεις».

&Συναυλία Μαρίας Έλενας Κυριάκου στο μπαράκι Άμμος στην παραλία Μακέντζυ.

26/10/2014-Μαραθώνιος Γύρος Λάρνακας.

Νοέμβριος 2014-Διαλέξεις για την Πρόληψη Δρ Νίκου Λυγερού.

Δεκέμβριος 2014-Δραστηριότητες σε Σχολεία.

Ιανουάριος 2015-Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Φεβρουάριος 2015-Διαλέξεις για την Πρόληψη Δρ. Βάσου Οικονόμου

27-29/03/2015-Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Κύπρου.

Απρίλιος 2015-Ποδοσφαιρικό Fun Day

Μάϊος 2015-Φιλανθρωπικό δείπνο.

Λογαριασμοί για εισφορές στον σύνδεσμο:

Τράπεζα Κύπρου (Αριθμός λογαριασμού 357 0190 35227)

ΣΠΕ Μακράσυκας (Αριθμός λογαριασμού 4085 8331)