«Να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε»

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου  παραχώρησε σήμερα το πρωί 23/9, ο προπονητής μας Τον Κάανεν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.  Το παρών του στη διάσκεψη έδωσε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας,  Τιμ Ντε Γκλερ ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στη δυσκολία του αυριανού αγώνα.


 

Ο προπονητής μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό.  Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και μας δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια.  Η ομάδα του Εθνικού θέλει να παίξει ομαδικά και με πολλές πάσες πράγμα που δεν πρέπει να επιτρέψουμε και  πρέπει επίσης να δώσουμε στον αγώνα τον δικό μας ρυθμό.  Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε απ’ εκεί που μείναμε».


 

Τιμ Ντε Κλερ «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι…»
Το παρών του στη διάσκεψη έδωσε και ο Τιμ Ντε Γκλερ ο οποίος ανέφερε ότι  «Ερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι  με τον Απόλλωνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Εθνικό, γι’ αυτό  πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα, καθώς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Έχουμε την ποιότητα ως ομάδα και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς.»