Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που κέρδισε με 1-0 στο ΓΣΠ την Ομόνοια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Tomas (25'), με την επιτυχία να είναι αφιερωμένη από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ στον Νέστωρα Μυτίδη.
Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την ομάδα μας να μην πραγματοποιεί τόσο καλή εκκίνηση, αλλά σταδιακά να ισορροπεί και να καταφέρνει μάλιστα να πάρει προβάδισμα στο σκορ με υπέροχο σουτ του Tomas (26’), μετά από πάσα του Κυπριανού. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Kante απώλεσε δύο ευκαιρίες (34’, 45’), προκειμένου να διπλασίασει τα τέρματα της ομάδας μας.
Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά η ομάδα μας κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση και να ισορροπήσει την αναμέτρηση. Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν από τους παίκτες που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή και συγκεκριμένα τον Vander (62’) και τον Colautti (92’). Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για αυτό δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα. Η ομάδα μας πήρε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
"H νίκη είναι αφιερωμένη στο Νέστωρα και την οικογένειά του. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλαμε να κυνηγήσουμε οποιεσδήποτε πιθανότητες είχαμε. Στο ξεκίνημα δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε στο παιχνίδι όμως στη συνέχεια ανεβήκαμε, πετύχαμε ένα γκολ και ευτυχήσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 0-1. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση των παικτών και το πάθος, έδωσαν ότι μπορούσαν. Το πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει, κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια", δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο προπονητής μας, Thomas Christiansen.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ομόνοια: Moreira, Lobjanidze, Acquistapace, Scaramozzino, Rodri, Margaca, Assis (79’ Rubio), Fofana (66’ Φυλακτού), Ramos, Pote, Garcia (46’ Grigalashvili)
ΑΕΚ: Negri, Greene, Catala, Larena, Ortiz, Tomas, Παύλου (61’ Vander), Boljevic, Massana, Κυπριανού (80’ Εγγλέζου), Kante (72’ Colautti).
Κίτρινες: Scaramozzino, Lobjanidze, Φυλακτού, Massana, Ortiz, Kante
Διαιτητές: Μάριος Τσαγγάρης (Δώρος Τούρος, Χρίστος Χρίστου, Αριστείδης Χρίστου, Χαράλαμπος Σκαπούλλης, Γιώργος Νικολάου).