Ομόνοια-ΑΕK 0-1

3η αγωνιστική στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ και να παίρνει την νίκη με 1-0. 

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι, με εναλλασσόμενη την υπέροχη και την ομαδα μας σε αυτό το διάστημα να έχει τις πιο καλές της στιγμές με Gustavo (14'), Gama (19') και Santos (24'). 

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα και στο 63ο λεπτό η ομάδα μας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Lopes να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Faraj. Στην συνέχεια η ομάδα μας είχε διπλή ευκαιρία με Milicevic και Faraj (77') και στην συνέχεια με Ναούμ (85'), με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Oμόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Fabiano, Matthews, Coulibaly, Semedo (70' Bakic), Alioum, Stepinski (89' Κακουλλής), Παναγιώτου, Κούσουλος (89' Cassama), Khammas (79' Simic), Χαραλάμπους (70' Cipriano), Bezus.

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Gustavo, Tongya (92' Kaptoum), Lopes (82' Ναούμ), Angel (92' Tomovic), Milicevic, Gama (62' Sol), Pons, Santos (46' Faraj), Roberge, Diemers.

Διαιτητής: Novak Simovic
Α' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Π. Ανδρέου
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Dhia Jirjis Putros Sandi
AVAR:
Ιωάννης Λαζάρου
Παρατηρητής: Γιώργος Νικολάου

Κίτρινες: Κούσουλος / Santos, Diounkou, Pons, Sol

Κόκκινες: -

Θεατές: 10028

«Δύο θέματα θα ήθελα να αναλύσω, το πρώτο είναι το τακτικό κομμάτι και το δεύτερο το πνευματικό. Στο τακτικό κομμάτι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από πλευράς της ομάδας μας, ξέραμε ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παιχνίδι του 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα μπροστά στο κοινό της. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και το κάναμε. Αντιληφθήκαμε πλήρως του τι πρέπει να κάνουμε. Για το πνευματικό κομμάτι θα ήθελα να πω ότι είμαι ευλογημένος που είμαι μαζί με αυτούς τους παίχτες και τους προπονώ καθημερινά. Εμείς ορίζουμε την μοίρα, δεν αφήνουμε κανένα να ορίσει τι μπορούμε να πετύχουμε. Το πνεύμα που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι απίστευτο», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.