23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να χάνει με 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας σταδιακά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσρων και αφού απείλησε με Cardero (6'), Bajic (14', 30', 32'), στο 37ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Milicevic να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωάννου μετά από τράβηγμα από τον Mouaddib.
Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε με Ιωάννου (55'), ωστόσο στο 64ο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση από τον Αντωνίου. Στην συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, καθώς η ομάδα μας δέχθηκε και 2ο γκολ από τον Mouaddib (82'). Στο 94ο λεπτό η ομάδα μας σκόραρε με τον Mudrazija, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ομόνοια Αραδίππου (Μαρίνος Σατσιάς): Kostic, Thenander, Barbosa (72' Assehnoun), Havelka (98' Παντελή), Mouaddib (85' Καλλής), Van Mullem, Αντωνίου, Cano, Lomonaco, Πολυκάρπου (98' Ευρυπίδου), Γεωργίου (85' Ζαχαρίου).
Στον πάγκο: Παπαχαραλάμπους, Σακκά, Καλλής, Ευθυμίου, Boutain, Ευρυπίδου, Πάππουλος, Ζαχαρίου, Assehnoun, Παντελή, Χατζηγιάννη.
ΑΕΚ (Ιmanol Idiakez): Alomerovic, Ιωάννου (83' Ekpolo), Saborit (83' Rubio), Ledes (66' Κυριάκου), Rohden (46' Mudrazija), Ivanovic, Bajic, Milicevic, Pons, Roberge, Cardero (66' Jairo).
Στον πάγκο: Παρασκευάς, Δημητρίου, Rubio, Gurfinkel, Garcia, Miramon, Ekpolo, Jairo, Κυριάκου, Mudrazija, Λουκαίδης, Gonzalez.
Διαιτητής: Kωνσταντίνος Φελλάς
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ηράκλης Κωμοδρόμος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Μεταξάς
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Νεοφύτου
VAR: Ροβέρτος Κώστα
AVAR: Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής: Βασίλης Δημητρίου
Κίτρινες: Mouaddib, Cano, Πολυκάρπου / Ledes, Cardero, Ιωάννου, Ekpolo
Κόκκινες:
Θεατές: -
«Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα... βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και δεχτήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις. Μια κακή μέρα για εμάς, να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας για την στήριξη και να απολογηθούμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.