Τα δύσκολα συνεχίζονται για την ομάδα μας, που θα υποδεχθεί στο ΓΣΖ τον Ερμή (Δευτέρα 29/09, 19:00). Ο προπονητής της ομάδας μας, Thomas Christiansen, καθώς και Joan Tomas μίλησαν για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.
Ο Δανός τεχνικός αρχικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοιας. Ακολούθως αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ερμή και τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας για να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη φετινή εντός έδρας, ενώ όπως πάντα ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί κοντά στην ομάδα.
Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν και πάλι το παιχνίδι τους για να πετύχουμε την νίκη και ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Παράλληλα εξήγησε γιατί πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο στο ΓΣΠ και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο για να βοηθήσει και συμπαρασταθεί στην ομάδα.