West Ηam-AEK 4-0

Eπαναληπτικός αγώνας για την φάση των 16 του Εuropa Conference League, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την West Ham στο επιβλητικό London Stadium και να χάνει με 4-0, oλοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εκπληκτική φετινή Ευρωπαϊκή της πορεία. 

Ισορροπημένο το ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με την ομάδα μας να έχει την πρώτη της καλή στιγμή με τον Nikolic (10') και στην συνέχεια με Jakolis (12'), αλλά στο 21ο βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Scamacca να σκοράρει για τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 30' με τον Nikolic, το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ούγγρου. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Gustavo να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Στην επανάληψη το έργο της ομάδας μας έγινε πολύ δύσκολο, με τον Bowen να σκοράρει δυο απανωτα γκολ για τους γηπεδούχους μέσα σε δύο λεπτά (47', 49') και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. O Mubama στο 65' πέτυχε το 4-0. Ο Altman (82') και ο Faraj (84') είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές για την ομάδα μας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel (46' Xριστοφόρου), Τomovic, Casas, Oier (65' Pons), Gustavo, Eγγλέζου, Ναούμ (81' Faraj), Jakolis (65' Altman), Μάμας, Nikolic (65' Lopes).

West Ham (David Moyes): Areola, Johnson, Creswell, Zouma (68' Laing), Scamacca (54' Ings), Fornals Lanzini, Paqueta (54' Cornet), Bowen (54' Mubama), Ogbonna, Soucek (68' Potts).

Διαιτητής: Georgi Kabakov (BUL)
Α' Βοηθός Διαιτητής: Martin Margaritov (BUL)
Β' Βοηθός Διαιτητής: Diyan Valkov (BUL)
4ος Διαιτητής: Radoslav Gidzhenov (BUL)
VAR: Fedayi San (SUI)
AVAR: Lionel Tschudi (SUI)

Κίτρινες: Mubama

Κόκκινες: Gustavo 

«Από την πορεία μας στην Ευρώπη είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους οπαδούς που ήρθαν και εδώ και μας στήριξαν με εντυπωσιακό τρόπο. Αλλά από τον αποψινό αγώνα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είπα στους παίκτες να το απολαύσουν, αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί αλλα δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά κάναμε το ίδιο λάθος, μείναμε με δέκα παίκτες, ο ίδιος παίκτης το ίδιο λάθος. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν και τα λάθη στοιχίζουν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν το απολαύσαμε, μόνο υποφέραμε. Γενικά δεν είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω ποιοι από τους διεθνείς θα μας ενισχύσουν. Είναι καλύτερο που παίζουμε Δευτέρα αντί Κυριακή. Δεν είναι το καλύτερο για την Κύπρο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Όποτε έπρεπε να αγωνιστούμε, θα το κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για την αποψινή εμφάνιση του Ναούμ αλλά και από την σεζόν που κάνει συνολικά. Είναι νεαρός, έχει το ταλέντο και κάθε φορά που καλείται να αγωνιστεί μας δίνει λύσεις. Ανταποκρίνεται θετικά και έχει μέλλον», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.